GASTENBOEK

Teken het gastenboek!
Graag nodig ik u uit om het gastenboek van Praktijk de Rijzende Zon te tekenen. Laat weten wat u van de website vindt en geef uw mening over de praktijk! Hoe heeft u uw behandeling bijvoorbeeld ervaren?

Let erop dat u geen vertrouwelijke informatie plaatst!

Om een bericht te plaatsen voert u eerst de getoonde beveiligingscode in. Deze code is van belang om misbruik (spam e.d.) van het gastenboek zoveel mogelijk te beperken. Daarna vult u uw (fictieve) naam, emailadres en uw persoonlijk bericht in. Tenslotte klikt u op de knop 'Verzenden'.

Gastenboek

Uw persoonlijke bericht wordt voor definitieve plaatsing op deze website eerst nog gevalideerd. Zodoende wordt misbruik wederom tot een minimum beperkt!

Het is weliswaar noodzakelijk om uw emailadres op te geven, echter wordt uw emailadres niet zichtbaar op de website getoond. Het stelt mij eventueel in staat om rechtstreeks op uw bericht te reageren.

Heeft u vragen of opmerkingen, neem dan contact met mij op via de CONTACT pagina.

Alvast bedankt voor de moeite!

John Pijpers

REAGEREN

Challenge Image


Aantal Reacties (7)

Jaap van de Vuurst

Ik kom al 3 jaar bij John, voordat ik bij John kwam ging ik elke week naar de fysiotherapeut voor mijn schouder en de pijn ging niet over.
Nu ga ik elke 6 weken naar hem toe voor een algehele massage en ik heb geen pijn in mijn schouder meer.

John, je bent een kanjer en ik hoop dat je nog lang door mag gaan.

gr.

Jaap

Saturday, September 20 2014 - 11:41 AM
Marlies Felleman

In 2009 kwam ik voor het eerst bij John Pijpers, nadat mijn Chiropractor mij had aangeraden een echte masseur te zoeken. Na de eerste behandeling voelde ik direkt de ontspanning in mijn hele rug en de Chiropractor was verbaast hoe makkelijk hij mij nu kon behandelen. Sindsdien kom ik ca. 1 keer in de maand bij John en heb er zo veel profijt van, dat ik veel minder bij de Chiropractor behandeld hoef te worden. Zijn praktijk heeft een sfeer van rust en ontspanning en John heeft gouden handen en heel veel verschillende toepassingsvormen, naar gelang je lijf het nodig heeft. Ik hoop innig, dat hij nog lang mag en kan doorgaan, want ik heb zijn behandelingen echt nodig. Dus John veel succes en ga zo door!
Met lieve groeten,
Marlies

Thursday, June 19 2014 - 04:28 PM
Margreet de Waal

John is zeer serieus met zijn werk bezig en blijft studeren. Hij is zeer alert op je persoonlijke omstandigheden en heeft verschillende behandelmethoden.

Mijn rugklachten zijn duidelijk verminderd door zijn behandelingen, die bovendien voor het lichaam zeer ontspannend werken. Een aanrader!

Wednesday, June 11 2014 - 08:54 PM
Alex Haylett

I was advised by friends to contact John as I had a long history of lower back pain and pins and needles in my left leg. The physiotherapist could do nothing further for me. After a few sessions with John the problem was reduced and after about 1 year the problem has gone away completely. I keep coming back for the relaxing massage but also for the "floor treatment" where this has freed up stiffness in my upper body. The golf swing has improved!

Thank you John!

Sunday, June 08 2014 - 12:20 PM
Andrea

Ik ben via via bij John terecht gekomen, niet in verband met lichamelijke klachten, maar voor de ontspanning. De behandeling is elke keer weer net even anders. Op dat moment merk ik hoeveel spanning er in het lijf zit, dat wordt er door John op vakkundige manier uitgemasseerd. Ik ga altijd weer heerlijk ontspannen naar huis waardoor ook de geest weer even helemaal ontspannen is.

Sunday, June 08 2014 - 12:06 PM