WERKWIJZE

De werkwijze van Praktijk de Rijzende Zon in het kort

Het eerste contact verloopt meestal per telefoon of e-mail. In dit eerste contact kunt u aangeven waarvoor u eventueel behandeld wilt worden. Meestal wordt daarna een intakegesprek met u ingepland. Het is ook mogelijk dat u voor specifieke klachten wordt doorverwezen naar bijvoorbeeld uw huisarts.

Het intakegesprek geeft onder meer inzicht in uw persoonlijke klachten en wensen. Op basis van het intakegesprek wordt vervolgens een persoonlijk behandelplan voor u opgesteld zodat u precies weet wat u kunt verwachten.

Het behandelplan is, afhankelijk van de klacht, gebaseerd op één of meerdere behandelingen. Uw (eerste) behandeling geeft in de meeste gevallen al direct een positief resultaat. Elke behandeling wordt zorgvuldig geëvalueerd om na te gaan of het gewenste resultaat bereikt is. Afhankelijk van de uitkomst worden de behandelingen (eventueel in aangepaste vorm) op basis van het behandelplan voortgezet. Vanzelfsprekend is het ook mogelijk om de behandeling(en) te beëindigen, bijvoorbeeld als blijkt dat de behandelingen niet het gewenste resultaat geven. Afhankelijk van de situatie kunt u in zo'n geval worden doorverwezen naar een medisch specialist.

Uw welzijn, oprechte persoonlijke aandacht en integriteit staan centraal bij Praktijk de Rijzende Zon!

Een behandeling vindt meestal plaats in de rustige, ruime en sfeervolle praktijkruime van de Rijzende Zon. Gaat uw voorkeur echter uit naar een behandeling aan huis, bijvoorbeeld omdat u slecht ter been bent, dan behoort dat vanzelfsprekend ook tot de mogelijkheden!